Friday, July 06, 2018

HudaBeauty Haul

Zdravo svima, dragi moji! Dobro dosli na moj blog!
Vrsta posta koju sam vam pripremila za danas je ona koju ja najvise volim da citam, kao i da pisem. U pitanju je haul post, ovoga puta je vezan samo za sminku. Skoro mi je stigao paket sminke i proizvodi su uglavnom Huda Beauty. Stiglo mi je prije par dana na kucnoj adresi, i danas cu pisati svoje prve utiske o ovim proizvodima. Inace, ne volim mnogo da se sminkam svakodnevno. Mada, naravno, u nekim posebnim prilikama volim da pretjeram hahahah. Sa obzirom na to, ovo je prvi make-up haul na mom blogu. 







  • Prvo sto moram da vam pokazem, cime sam i vise nego odusevljena jeste ova paleta koja se sastoji od 9 razlicitih sjenila za oci. Probala sam samo crvenu jer mi je najvise privlacila paznju i SAVRSENA je!


  • Zatim je tu kutija od dva mat karmina i olovke za usne. Karmine je bas tesko skinuti, vodootporni su. Mada prvi, svjetliji mi se ne svidja iz razloga sto se jako lijepi. Olovku nisam jos uvijek probala. Inace, boje su savrsene!



  • Jedino sto mi se ne svidja kod ovog seta cetkica jeste to sto nije dosla cetkica za hightlighter. Inace dlaka je jaka, kvalitet je odlican! 





  • Sto se tice ovih Huda Beauty trepavica nemam nikakvu zamerku. Treci par, koji se vidi da je u malo drugacijem stanju, sam isprobala i zaista sam odusevljena. Mnogo su dugacke, pokusala sam da ih presjecem malo ali nisam uspjela jer su bas tvrde. Prije njih sam pokusala da prerezem par nekih drugih trepavica (koje nisu Huda Beauty) i odmah su se raspale.




  • Tu je zatim ova paleta za konturisanje lica. Nisam stigla sve da isprobam ali onime sto sam isprobala sam odusevljena. Ima raznih boja, sto mi se svidja. Jedina mala zamjerka cjelokupnog narucivanja jeste ta sto se u niti jednoj paleti ne nalazi ogledalo. 



  • Napokon sam i ja uzela taj cuveni dermacol poder koji navodno prekriva i tetovaze. Puder zaista prekriva svaku sitnicu ali mnogo je tezak kada se nanese, tako da ga sigurno necu koristiti na cijelom licu vec samo u slucajevima da bas moram nesto prekriti ili u nekim posebnim, svecanim prilikama kada bas moram da ,,zasijam".



  • Umjesto pudera vise gotivim da nanosim BB kremu. Ako ste citali moje ranije postove znate da koristim Farmasi BB kremu. Ovu kremu, kao i dermacol puder nisam bila narucila vec dva druga pudera ali stiglo mi je ovo. Mada, ovime sam prezadovoljna, pogotovo BB kremom.


  • Tu je jos jedan puder, koji sa druge strane sadrzi sundjercic kojim se nanosi. Probala sam ga jednom i boja mi ne odgovara. Inace, nemam neko posebno misljenje o njemu osim sto mi se svidja to sto sa druge strane sadrzi ovaj sundjercic.


  • Na kraju je tu jos jedna Huda Beauty paleta, kojom sam i vise nego odusevljena. Paleta sadrzi 6 razlicitih boja hightlightera. Za sada sam samo koristila bijelu boju i savrsena je. 



Nadam se da vam se haul svidio. Naravno da kao i uvijek ima nekih sitnih mana koje sam navela tokom posta, ali gledajuci cjelokupno na cio paket, odusevljena sam. Kao sto sam i navela gore, mnogo mi je zao to sto ni jedna paleta ne sadrzi nikakvo ogledalce. Pisite u komentare da li ste koristili neki proizvod iz ovog haula i kakvo je vase misljenje o tome. I sta mislite cjelokupno o Huda Beauty proizvodima?


Instagram: @lelispahich
Email: spahiclejla2@gmail.com
thespahic@gmail.com



22 comments:

  1. Wow, lots of interesting products.
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
      or
      call/whatsapp:+2349057261346




      i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
      or
      call/whatsapp:+2349057261346

      Delete
  2. Bukvalno sam se zaljubila u proizvode, također imam sličnu crnu paletu samo malo veći i odlična je. ;)

    Pogledaj moj blog ako želiš i uzvrati praćenje:
    Nestvarni svijet blogerke

    ReplyDelete
  3. Predivan post, super proizvodi, nadam se da ćeš nam pokazati par makeup look-ova s ovim proizvodima. <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  4. Thank you, Jasmina! I will follow you soon! <3

    ReplyDelete
  5. Svi proizvodi su divni i nadam se nekim recenzijama u budućem vremenu. :) PS: imam iste četkice. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Da, bice uskoro par recenzija i makeup look-ova. <3

      Delete
  6. Pa bome, ovo je jedan od boljih makeup haul posotova u poslednje vrmee na koji sam naisla, ali zaista! Odlican odabir, predivno si nam ih predstavila, verujem da ces uzivati koristeci ih, i nadam se da ce biti jos ovakvih postova draga.

    Malefica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, draga, na divnim rijecima! <3 Mnogo mi je drago da vam se svidja. <3 <3

      Delete
  7. Nisam probala šminku Huda beauty, ali znam za nju. Privlačno mi deluje ovi bronzeri u tečnijoj formi, takvi su najbolji :)

    Novi #MyLife post | Nova SOS rubrika | Instagram

    ReplyDelete
  8. Predivnu si šminku kupila, dopada mi se odabir boja. Ovu paleticu za konturisanje imam i odlična je, pogotovo hajlajter, koji sam nažlost brzo potrošila

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  9. hello dear! really great entry :)
    very inspiring, interestingly written - read very nicely.
    I like your post very much, just like the whole blog!
    I greet warmly from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Great haul, enjoy your new beauty products!

    Have a fab weekend,

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Nisam probala do sada nista od Huda proizvoda ali sam citala dosta pozitivnih recenzija. Divna kupovina, samo te molim da obratis paznju da li su proizvodi original, zbog svog zdravlja <3

    ReplyDelete