Wednesday, September 13, 2017

Autumn To Do List

Zdravo svima, dragi moji! Dobro došli na moj blog. <3 
     Kao što možete vidjeti iz naslova, danas ću podijeliti sa vama svoju ,,To Do" listu za jesen. Imam mnogo planova ali ću napisati samo ono što sam odlučila da moram uraditi a ne ,,Pa nisam sigurna, ako budem imala vremena"... 






  • Naručiti jaknu sa Aliexpressa - Nešto što moram uraditi je naručiti ovu jaknu sa slike. Mada kada sam je pokazala mojoj mami njoj se boja nije baš svidjela. Šta vi mislite o ovoj jakni? Inače, jaknu možete poručiti  OVDJE





  • Nastaviti ići na folkloru - Ranije sam išla na folkloru i prije par godina sam prestala. U poslednje vrijeme sve više imam želju da nastavim sa tim. Odlučila sam da već sjutra idem u domu kulture da se raspitam oko toga. 


  • Imati odličan uspjeh u školi - Završila sam osnovnu bez i jedne četvorke i upisala gimnaziju ove godine (ali nisam štreber ljudi ozbiljno 😂😂😂) . I sa obzirom da je gimnazija teža škola od ostalih, trebam se baš mnogo truditi kako bih imala odličan uspjeh. Vjerovatno necu postici 5,00 uspjeh u prvom polugodistu ali cu se mnogo truditi za odlican uspjeh jer su prve ocjene najbitnije.


  • Pročitati knjigu ,,Nebo može da čeka" - Do skoro sam bukvalno mrzila ljubavne knjige i filmove. Ali nakon što sam počela čitati ovu knjigu sve više i više volim romantiku. Tako da mi je cilj pročitati knjigu do kraja i naravno ukoliko nađem još neku sa dobrim preporukama pročitat ću je. 





  • Provesti noc u parku- Pored predhodnih zadataka dobro bi mi došlo nešto ludo i zanimljivo i mislim da je ,,Provesti noć u parku" odlična ideja. To ce biti vjerovatno vikend sa prijateljima jer niko od mojih bližih prijatelja nije upisao istu školu kao i ja. 


Ova lista je najkraća koju sam do sada napravila ali kao što sam rekla prije - navela sam samo one za koje ću se zaista potruditi da uradim a ne one za koje ću se dvoumiti. 

Instagram: @leylaspahich
Snapchat: @thespahicka
Email: spahiclejla2@gmail.com





24 comments:

  1. Divna lista,ova jakna je predivna!
    Po mom ukusu možda da je samo malo tamnija ili nešto tako.♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  2. Sjajna lista, draga moja. Uz to, bez ljutnje, bojaa jakne nije baš po mom ukusu. Mislim, nije da je ružna, ili nešto tako, nego ja više volim neutralnije tonove. Model jakne je stvarno prelep i mislim da ukoliko ti voliš tu boju i ako ona tebi lepo stoji, definitivno treba da je naručiš. :) A što se tiče noći u parku, budi oprezna, pogotovo ako živiš u većem mestu/ gradu, ko zna koga i čega sve ima tamo... :) I iskreno, ja sam kolutala očima na bilo kakvo pominjanje romantičnih romana i filmova, i mogla sam da gledam samo tužne romantične filmove (znam da zvuči bolesno). Uvek sam više volela krimi filmove, akcione, misterije, sci- fi i tako to... Ali si me baš zainteresovala za ovu knjigu. :) Da ne dužim... srećno sa ostvarivanjem ciljeva. <3

    My blog: Ana's blogger life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da se neću ljutiti jer sam i tražila vaše mišljenje. Ja i dalje više volim akcione filmove i knjige ali prvi put sam romantikom oduševljena. Naravno da se treba paziti navečer, mada sa obzirom da će nas biti mnogo onda se osjećam sigurnije. Hvala puno ❤

      Delete
  3. Odličan post, jakna je divna!
    Meni je čak i boja lijepa, bit će super za jesen ♥

    Zapratila sam te ☺
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  4. Bez obzira na to što je lista kraća, stvari koje se nalaze na njoj su super.
    Jaknica je preslatka, bez obzira na boju. Možda ima neka druga boja u izboru, obzirom da se tvojoj mami i nije previše dopala? Svejedno, koju god boju da naručiš, taj model jakne je vrh!
    Ova po malo luda ideja je upotpunila ovu listu. Mnogo je dobra ideja, jer ćeš se taman videti i ispričati sa starim društvom. To je ono najbitnije. ♥ Inače, post je odličan!

    heresuniquegirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Iskreno se nadam da će ti se želje ostvariti. Žuta nikako nije moja boja, ali ova jakna je stvarno presavršena *O*

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  6. Ova poslednja stavka koju zelis da uradis me podsetila na vece koje sam provela u parku sa najboljom drugaricom. Leti je to sasvim u redu jer je tokom cele noci prijatno, no mislim da to nije slucaj kod jeseni. Jer je za vreme jeseni toliko hladno da ti jedino toplo cebence moze pomoci + guarana ili mnogo kofeina kako ne bi zaspala na klupi u parku hahah. Znam iz iskustva..:)

    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  7. Interesantna lista, veoma zanimljive stvari! Ja verujem da ces uspeti i ostvariti gotovo sve sa liste jer nisu prezahtevne a jako su simpaticne! Odlican post. Ocekujem na istu temu, kada krene zima gde ces nam reci i da li si uspela u svemu ovome.

    Visit me, and follow If you didn't/want. Hope see you soon, dear friend. Maleficent

    ReplyDelete
  8. Odličan post, vrlo zanimljiva lista. Jakna mi se mnogo dopada. Prvi put sam na tvom blogu, ali ne i poslednji. Pratim te, ako želiš uzvrati! ♥

    www.ccaammblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wao girl you done your job realy jacket is looks beautifull... :)KISS
    wpthemesfree.website best wordpress themes free download

    ReplyDelete
  10. ¡Hello!
    Beautiful photos. Great post.
    I'm your new follower.
    Follow for follow?
    https://aprovechalavidacadadiaa.blogspot.com.es/
    ¡Kiss!

    ReplyDelete